• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kerstmarkt dusseldorf met de trein

Gegevens
Gemaakt door: 29.08.2019
Auteur: Nurullah
Bekeken: 323

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Parijs Parijs tijdens de eindejaarperiode blijft een unieke plek om de kerstsfeer te beleven. Het bier is overigens niet duur.

Thalys 5 keer per dag: Brussel-Keulen in slechts 1u50 Boek je tickets tot 4 maanden vóór de reisdatum en geniet van het meest voordelige tarief  ICE InterCity-Express 6 keer per dag: Brussel - Keulen in slechts 1u50  Boek uw tickets tot 6 maanden vóór de reisdatum en profiteer van de laagste prijzen Kinderen reizen gratis Meer informatie kerstmarkt   - tarieven trein.

Hier was het relatief rustig in de middag, dus besloten we om hier wat te gaan eten. Ook het nieuwe centrum, gelegen tussen het station en de Altstadt, is het bezoeken meer dan waard mede dankzij de talloze winkels. Het grootste en bekendste stukje kerstmarkt ligt op de Marktplatz.

De verschillende geuren om mij heen zijn overweldigend. Onze wandeling brengt je eveneens langs alle historische gebouwen, monumenten en pleinen: de Dom, het bekende huis , stadspoorten, musea en kerken.

In de Tweede Wereldoorlog vrijwel geheel verwoest, maar in de jaren na de oorlog weer volledig opgebouwd. De Kerstmarkt in Dsseldorf Onze oosterburen staan bekend om het organiseren van sfeervolle evenementen rond de kerst. Wie graag snel naar de Altstadt wil reizen vanaf het station kan het beste de metro nemen.

De Engeltjesmarkt heeft echt alles voor de kitschliefhebber. In de trein hangt al een gezellige sfeer van kerst en vakantie. De kerstmarkt begint al vlakbij de beroemde winkelstraten Schadowstrae en gaat helemaal door tot aan de rivier, kerstmarkt dusseldorf met de trein.

Vrij donker en een beetje bitter, maar wel lekker. Het is ook raadzaam om een hotelletje te boeken als je de kerstmarkt bezoekt. De Altstadt is vanaf het station goed bereikbaar per benenwagen, maar duurt bijna een half uur.
 • Geopend tot 7 januari
 • Het hotel is goed te bereiken, heeft diverse restaurants, een hotelbar, lounge, een sauna en een fitnessruimte. Deze legendarische stad heeft eigenlijk bijna geen introductie nodig.

Reistijd naar Düsseldorf

Ik weet ook niet waar ik moet kijken. Deze Franse hoofdstad heeft eindeloos veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur, maar ook culinaire liefhebbers en fanatieke shoppers kunnen er hun hart ophalen. Ja, daar houden wij Nederlands wel van. Onze wandelroute brengt je zowel door de belangrijkste winkelstraten, de kerstmarkten en bezienswaardigheden van Aken.

In onze gratis reisgids vind je alle nodige informatie om je citytrip Keulen tot een succes te maken.

 • Tip: loop alle kerstmarkten af, maar ga in de avond terug naar de Schadowplatz, want daar begint het feestje. Hier was het relatief rustig in de middag, dus besloten we om hier wat te gaan eten.
 • In enkele minuten lopen bent u al op de kerstmarkt.

Your email address will not be published. De laatste cadeautjes kopen, zonder auto's. Het kan erg druk zijn in de trein en twee uur staan is niet fijn. Dat kan, maar niet zonder vrolijk gemopper over dat dit een bierbrouwerij is. Het is een chique hotel met ruime en lichte kamers. Weinigen weten echter dat er een prachtige wandelboulevard is langs die Rijn, glhwein drinken en een bratwurst naar binnen kerstmarkt dusseldorf met de trein.

Let op: reserveer bij het boeken ook een stoel.

Naar de kerstmarkt!

Wilt u de kerstmarkt samen met uw kinderen bezoeken? Het is ook de ideale uitvalsbasis voor de ontdekking van de nabijgelegen Eifel. Gezichtsbepalende toren in Düsseldorf die te beklimmen is en een mooi uitzicht biedt over de stad.

Het kan erg druk zijn in de trein en twee uur staan is niet fijn.

Je hebt dus maar uit te kiezen. Maak gebruik van ons aanbod aan stadswandelingen om Parijs door en door te leren kennen of herkennen als je er al eens was. Tip: loop alle kerstmarkten af, overigens in beperkte mate, en die dongle vervolgens in je laptop. In Dsseldorf lijkt het inderdaad alsof heel Nederland nu in deze mooie Duitse stad is. Kerstmarkten zijn op zijn leukst als het donker is en pas laat begint het echt gezellig te worden, kerstmarkt dusseldorf met de trein.

Wil je toch wat anders bestellen.

Direct naar de goedkoopste treinreizen naar Dusseldorf

Oude centrum van de stad aan de Rijn. Het openbaar vervoer in Düsseldorf is uitstekend. Meer informatie kerstmarkt - tarieven trein. De kerstmark in Düsseldorf is daar een zeer goed voorbeeld van. Het interieur is er feeëriek versierd.

De kerstmarkt begint al vlakbij de beroemde winkelstraten Schadowstrae en gaat helemaal door tot aan de rivier. Het Hansa Hotel is een 3 sterren hotel net buiten het centrum. Hou er rekening wat kun je doen tegen een verstopte oor dat de laatste twee zaterdagen voor kerstmis de straten en markten kerstmarkt dusseldorf met de trein vol mensen lopen dat rustig winkelen niet mogelijk is.

Stap de voordeur uit en begeef u direct naar een van de aangrenzende pleinen waar de kerstmarkt zich in volle glorie presenteert. Start bij n van de grote shoppingzaken. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Gaat u voor de volle luxe rondom uw bezoek aan de kerstmarkt boek dan een verblijf in een van de fantastische 5 sterren hotels, kerstmarkt dusseldorf met de trein.

Een aanrader dus. Bekijk dan de volgende opties: Hotel Komet Dit idyllische traditionele hotel ligt in het centrum van Dsseldorf op slechts meter van het centraal station.

Per trein naar de kerstmarkt in Düsseldorf

Ok, dankjewel. De Altstadt is vanaf het station goed bereikbaar per benenwagen, maar duurt bijna een half uur. Enkel nog de datum selecteren.

Deze traditie gaat terug tot de jaren '70 waarbij zowel het aantal bezoekers als het aantal standhouders voortdurend blijven stijgen. In de trein hangt al een gezellige sfeer van kerst en vakantie. De Altstadt is vanaf het station goed bereikbaar per benenwagen, dus besloten we om hier wat te gaan eten, kerstmarkt dusseldorf met de trein. Hier was het relatief rustig in de middag, maar duurt bijna een half uur.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.08.2019 21:52 Leoniek:
   Het is geen typische kerstmarkt want de huisjes zijn wit en hebben niks Duits.

   30.08.2019 08:20 Gabe:
   Vlakbij de Altstadt meter van station Gratis Wifi. Knusse stalletjes met kitscherige spulletjes, dansende kerstlampjes in de wind en overal kerstbomen.

   04.09.2019 00:44 Annefloor:
   Even de grote zorgen van de wereld aan de kant om te kunnen laven aan die typische kerststemming waarin gemoedelijkheid, verdraagzaamheid hoogtij mogen vieren. Het is ook de ideale uitvalsbasis voor de ontdekking van de nabijgelegen Eifel.

  Ten anker

  Vond