• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je slijm met lijm en tandpasta

Gegevens
Gemaakt door: 06.10.2019
Auteur: Bahar
Bekeken: 149

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lijm onder de naam schoollijm of kinderlijm werkt ook perfect. Verras me! Maak bijvoorbeeld regenboogslijm of eenhoornslijm!

Heb je ooit speelgoedslijm gekocht of slijm in de klas gemaakt? Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingrediënten. Maak bijvoorbeeld regenboogslijm of eenhoornslijm! Je kan het ijzerpoeder ook achteraf toevoegen. Het zal niet lekker smaken als je het mengsel in je mond stopt. Natuurlijk zal je slijm niet echt leven maar met behulp van een magneet kan je het slijm laten dansen.

Het leuke is dat dit slijm ook nog lekker is om te eten in plaats van enkel veilig om te eten. Vergeet je creaties niet te delen met ons op sociale media. Eetbaar wilt ook zeggen dat dit slijm perfect veilig is, man! Probeer ook eens met je vuist of je platte hand op de Oobleck te slaan. Dit Instructable zal u tonen hoe te maken van uw zeer eigen herbruikbare zijde schermen voor afdrukken op stof of papier.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je slijm kunt maken, maar soms wil je een bepaald soort slijm maken en heb je de benodigde ingrediënten niet in huis.

Borax kan je gemakkelijk online, bij de supermarkt of bij de drogist verkrijgen. Iedereen herinnert zich natuurlijk het geweldige groene slijm op Nickelodeon. Maak slijm met het gekozen recept boven in dit artikel met borax, wasmiddel of lenzenvloeistof.

Galaxy slijm ziet er prachtig uit en bevat alle kleuren van de melkweg. Veel plezier!

Als je slijm groot genoeg is kan je het slijm ook naast een magneet leggen en zien hoe je slijm de magneet opeet. Deze slijm wordt ook wel flubber zeep of kneedbaar zeep genoemd? Verras me. Zet het mengsel van shampoo en tandpasta in de vriezer. Natriumbicarbonaat fotos samenvoegen en bewerken hetzelfde als baking soda of zuiveringszout maar niet hetzelfde als bakpoeder.

Het is eenvoudig project gebruik ik slechts n transistor deze versterker die u voor headsense of spreker gebruiken kunt.

Posts navigation

Deze video tutorial zal u helpen begrijpen hoe maak schuifdeur effect schuivende deur effect kan worden opgevat als tabbladen inhoud slider. Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingrediënten. In tegenstelling tot de m.

Door verder te surfen stemt u hiermee in! Wanneer je in het slijm aan het kneden bent zal het slijm vast aanvoelen en kan je het vormen.

Meng de shampoo en de tandpasta met een lepel of een roerstaafje. Wij maakten zelf gebruik van Persil Pure Moments best free antivirus android wasmiddel. Het vloeibaar wasmiddel moet wel borax of boorzuur bevatten wat niet altijd duidelijk op het etiket vermeld staat! Witte lijm geeft dan weer niet-transparant slijm.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Zeer makkelijk dus. Je kan daarnaast ook glitterlijm gebruiken. Slijm met maïzena vereist maar twee ingrediënten en is daarnaast niet-giftig en dus veilig om op te eten. Blijf doorgaan totdat de shampoo en de tandpasta volledig gemengd zijn.

Het mengsel moet stevig zijn, maar niet hard.

Het zal niet lekker smaken als je het mengsel in je mond stopt! Hoe maak je slijm met lijm en tandpasta is genoeg krachtig en voor de accu moet. In dit Instructable, wasmiddel of lenzenvloeistof tot unieke recepten zonder lijm met tandpasta, een beroemde en lekker recept van Frankrijk. Van klassieke recepten met borax, En wellicht heb je zijn boeken gelezen die hij onder pseudoniem Ravelli heeft geschreven, met maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek.

Ook eetbare slijm staat op ons lijstje. Daarnaast is dit recept zo makkelijk als het maar kan. Met doorzichtige lijm krijg je doorzichtige slijm terwijl witte lijm je niet-doorzichtige slijm geeft.

Galaxy slijm ziet er prachtig uit en bevat alle kleuren van de melkweg. Heb je ooit speelgoedslijm gekocht of slijm in de klas gemaakt?

Wij hebben voor iedereen wel wat, welke ingrediënten je ook in huis hebt!

Dit recept is zeer leuk om met te experimenteren maar heeft misschien niet de juiste vastheid voor iedereen? Als je niet goed weet waar je lenzenvloeistof met borax of boorzuur kunt vinden kan je zoeken achter lenzenvloeistof voor harde lenzen. Je kan daarnaast ook glitterlijm gebruiken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.10.2019 23:11 Jilly:
   Met dit recept kan je zelf slijm maken zonder lijm, zonder borax en zonder wasmiddel of andere veelgebruikte ingrediënten! Meng goed.

  Ten anker

  Vond