• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ns dal voordeel abonnement student

Gegevens
Gemaakt door: 05.10.2019
Auteur: Cathelijn
Bekeken: 882

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb zojuist mijn bachelordiploma binnen, waardoor mijn studiefinanciering en het gratis reizen is gestopt, maar in september ga ik weer verder studeren waarbij ik weer studenten ov kan ontvangen. Reist u met een ander abonnement?

Voordelen van een abonnement van NS Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen. Upload afbeelding. Een niet gebruikte Keuzedag vervalt. NS Flex is technisch gezien geen jaarabonnement, gezien je het maandelijks kan beëindigen en wijzigen. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beëindigen van je Studentenreisproduct. U dient Kids Vrij apart te bestellen.

Het Dal Voordeel abonnement komt daarom voor mij goed van pas. Op het moment dat deze extra functionaliteiten wel gentroduceerd worden zal er ongetwijfeld ook gekeken worden naar een mogelijke toevoeging van het NS Flex ns dal voordeel abonnement student aan de lijst van abonnementen voor de studentenkorting. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Afbeelding uploaden.

Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Gebruikersnaam of e-mail.

U kunt het beste even contact opnemen met Klantenservice.

Voordelen van dit abonnement

Op de pagina van het aanbod voor afgestudeerden staat nergens vermeldt, dat dit aanbod wel of niet geldig is in combinatie met een NS Flex abonnement. Wachtwoord vergeten? Een Flex abonnement sluit je voor onbepaalde tijd af, in principe niet als een maandabonnement. Wil je dalvrij, dan krijg je daar een korting op met de code. Meer informatie Hoe werken Keuzedagen?

Heb al gelezen dat ik hier dan geen recht meer op heb.

Stijn NS. Laura B. Heeft u geen iDeal. Forum home page. Powered by inSided.

Zo werkt het

Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Laura B. Gebruikersnaam of e-mail. Looptijd De looptijd van uw abonnement is 1 jaar.

De prijs van uw rit wordt bepaald door de korting waarop u recht heeft, de Zwartrijder? Checkt u in de spits in en in de daluren uit. Af te leiden aan berichten in andere topics waarin studenten niet merkten dat hun NS-abonnement niet werd stopgezet bij het opladen van het studentenreisproduct, ns dal voordeel abonnement student, kunnen ze wel samen op n kaart, te verrekenen met de prijs van uw reis?

Beste antwoord door Thom 11 aprilOp feestdagen de hele dag. Was getekend, ondanks dat de hernia niet meer op de zenuwwortel drukt.

Het studentenreisproduct

Of dat gaat gebeuren weet ik nu simpelweg nog niet. Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Ik ben nu even gestopt met school, maar ik kan de studenten dal vrij abbonoment niet maken, als ik de actie code toevoeg staat er dat het ongeldig is.

Wachtwoord vergeten? Ons aanbod Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Media toevoegen. Ik doel niet op het jaar gratis dal voordeel abonnement actie, aangezien ik al eerder mijn studenten ov stop heb gezet voor een half jaar wisseling van studie. Gebruikersnaam of e-mail. Ik weet niet of het vanaf september gaat botsen dat ik zowel een dal voordeel abonnement hebt als studenten ov.

Ik heb dus de volle 52 ns dal voordeel abonnement student betaald en mijn vraag is of ik deze nog terug kan krijgen. Welkom Nog geen account. Powered by inSided. Kortingen op de abonnementsprijs valt daar ook onder!

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten?

De mogelijkheden

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Toegestane bestandstypes:.

Meld je aan Heb je al een account. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Gebruikersnaam of e-mail.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.10.2019 21:44 Rozerin:
   In hoeverre dit aangepast gaat worden wanneer NS Flex volledige live gaat durf ik niet te zeggen, het zit momenteel natuurlijk nog steeds in een late test-phase. Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders.

  Ten anker

  Vond