• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoeveel verdien je bij de ah netto

Gegevens
Gemaakt door: 05.08.2019
Auteur: Jada
Bekeken: 38

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoi Willy, als je een 6-uurs contract hebt, dan moeten ze je in principe wel voor 6 uur inplannen. Nadat ik de 20 uur heb gekregen ben ik heel veel gaan werken ik heb uur gewerkt in de maand oktober. Hoi Maaike.

Dan hangen we recepten op die ze kunnen afscheuren. Ik maak af en toe lol met een hardcore Feyenoord-fan terwijl ik zelf voor Ajax ben.

Ik ben 18 jaar en ik heb een contract voor 24 uur per 4 weken, dus 6 uur per week. Ik woon nu weliswaar met mijn vriendin in Amsterdam maar vind deze baan zo leuk dat ik er graag elk zaterdag voor naar Pijnacker rij. Hoi Daan, dit klopt zeker wel! Hoi, als je 5 uur werkt krijg je ook maar 5 uur uitbetaald.

Wordt daar ook winstuitkering betaald. Het is  elke dag  weer een uitdaging om alles uit de kast te trekken om alle processen efficint te laten verlopen met de gestelde normen en kwaliteitsdoelstellingen. Per filiaal kan het net iets anders geregeld zijn. Als het goed is krijg jij wel het all-in loon, alleen ik werk hier nog. Inmiddels is iedereen uitgewaaid, anders is er iets mis gegaan.

De een gaat de artikelen overladen op andere karren, zodat de artikelen van één pad op één kar komen te staan.
 • De kans is groot dat je een filiaal van Albert Heijn tegenkomt. Onze winkels en distributiecentra zijn vaak zeven dagen per week open.
 • Dat ging goed en ik ontdekte al snel dat de mensen die het meeste wisten achter de servicebalie stonden. Dat stelden we voor aan de Assistent Supermarktmanager, die vond het leuk idee en het werd een succes.

Salaris AH (contract van <12 uur per week)

Deel deze pagina. Er wordt niet voor niets gezegd dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Of je op zondag kan werken hangt af van of ze genoeg mensen hebben op zondag.

Ik werk sinds een jaar niet meer mijn Albert Heijn. In de winkel. Ik had in periode 12 nog

 • Kom ons team versterken! Ik vond het ook best apart.
 • Ik ben benieuwd wat u mij zou kunnen aanbieden.

Hoe komt dit. Zou ik dit nog kunnen aanpassen bij het sollicitatiegesprek. Dan leer je vaardigheden die ook in privsituaties van pas kunnen komen, bijvoorbeeld als het in de kroeg uit de hand loopt. Waar bestaat afdeling houdbaar uit. Dat het zo makkelijk werkt, zegt zeker iets over de onderlinge sfeer.

Maar een netto uurloon verschilt toch naar het aantal uren in de week dat je werkt en hoeveel loonheffing daarvan afgaat.

Bruto salaris als vulploegmedewerker AH

Onze winkels en distributiecentra zijn vaak zeven dagen per week open. Accepteren ze dat? Heb je nog meer vragen mag je altijd weer reageren.

Hey ik heb dan nog n vraag. Ik maak af en toe lol met een hardcore Feyenoord-fan terwijl ik zelf voor Ajax ben. Werken bij Albert Heijn is klaarstaan voor onze klanten.

Ik werk wel gemiddeld 20 uur per week. Dus bijvoorbeeld 29 mei krijgen we onze salaris 20 mei zal dan de laatste dag zijn waar we voor werken en ons geld krijgen voor dit maand.

Blader door alle salarissen bij Albert Heijn op categorie

Ook kun je als Caissière B het vergeten wachtwoord van de andere Caissières naar boven halen. Fulltime baan.

Het leuke is dat je meteen ziet of het werkt.

Dat is chill he. Dan heb je namelijk gegarandeerd meer uren per week, hoeveel verdien je bij de ah netto. Naarmate je meer leert en kunt, krijg je andere wat te doen in leiden gratis. Je krijgt een foutmelding als er iets niet klopt. Maud, aangezien je vulploegmedewerker bent. Je zou in loonschaal A moeten zitten, leer ik de vaste klanten kennen en dat is leuk. Nu ik langer werk, ik ben 52 jaar wat zou dan het uurloon voor een cassiere zijn bijv.

Is dit niet veel te weinig voor mijn leeftijd.

Hoeveel betaalt Albert Heijn in Nederland?

Daarnaast is er overeengekomen om meer avonden te werken dan 2 avonden namelijk 3 avonden. Ik kan hierover namelijk nergens informatie vinden. Ik werd 17 op 26 April, wanneer gaat mijn loon dan omhoog?

Wat je misschien wel kan doen in overleg met je manager is je contract verhogen naar 24 of naar 30 uur zodat je dat opvangt. Ik hoor het graag. Twee keer per dag heb je koffiepauze in de kantine en een eetpauze.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.08.2019 21:50 Sijmon:
   Hoi Manon, de lonen op deze site zijn voor Nederland.

   12.08.2019 12:45 Geeke:
   Bedankt voor de tip.

  Ten anker

  Vond